Elektrische deelauto's in Bemmel en Huissen

Heb je regelmatig ook een (extra) auto nodig? Dan is een deelauto wellicht een goede optie voor jou. In Bemmel en Huissen hebben we deelauto’s beschikbaar en ze zijn nog eens 100% elektrisch ook!

 

Waarom een deelauto?

Hieronder vind je belangrijke voordelen van een 100% elektrische deelauto:

  1. Aantrekkelijk: rij in een gloednieuwe auto zonder hoge investering
  2. Kosten: Lagere maandelijkse lasten
  3. Klimaat: minder CO2 uitstoot
  4. Voordeel voor de straat: één deelauto kan tot wel tien auto’s vervangen
  5. Laagdrempelig: makkelijke app en beheerder in de buurt voor ondersteuning

 

Hoe werkt het?

Ga naar Lingewaard Energie — JustGo Sharing. Hier vind je alle belangrijke informatie en het aanmeldformulier. In dit formulier meld je je aan voor het gebruik van deelauto’s én maak je een gebruikersnaam en wachtwaard aan. Vervolgens Download je de app van JustGo Sharing in de Google Play Store of App Store. Je meld je vervolgens in de app aan met jouw eigen gebruikersnaam en wachtwoord. In de app maak je eenvoudig je reserveringen. En je hebt geen sleutel nodig: je opent en sluit de auto altijd met via de app.

 

Wat kost het?

Je betaalt per rit en de ritprijs is inclusief tanken, laden, onderhoud, verzekering en de 24/7 helpdesk. Het tarief bestaat uit twee componenten: een uurprijs en een kilometerprijs die samen de uiteindelijk kosten per rit bepalen. De kilometerprijs is altijd 0,30 Eur. De uurprijs zonder abonnement is 2 euro (werkweek of volle week) of 1 euro (premium) per uur als je een maandabonnement hebt. Zie hieronder de verschillende abonnementsvormen:

 

Waar staan de auto’s

  • Plaza 38, Huissen
  • Kinkelburglaan 6, Bemmel

De auto’s staan duidelijk zichtbaar bij het bord ‘Standplaats deelauto’.

 

Is een deelauto voordelig voor mij?

Een eigen auto is duur. Voor een kleine auto betaal je maandelijks ongeveer 340 euro en een middenklasser kost rond de 600 euro per maand. Gebruik je een deelauto dan heb je geen vaste kosten zoals wegenbelasting, verzekering, onderhoud en parkeervergunning. Stel je neemt het premium abonnement en je rijdt elke week 100 kilometer (gebruik van 2 de auto in je huishouden), dan zijn de kosten per maand €99 + €120 + €16 is €235 per maand.

 

Meer informatie

Kijk hier voor veel gestelde vragen over het gebruik van deelauto’s.

Mocht je nog aanvullende vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.