Energiek Lingewaard, een coproductie van Lingewaard Energie en Het-Energiecollectief Lingewaard, organiseert informatieavonden over energiebesparing en duurzame energieopwekking. Na de druk bezochte avonden in Bemmel en Haalderen eerder dit jaar, gaan we deze keer naar Angeren. U bent van harte welkom op 22 November om 19:00u in het dorpshuis aan de Emmastraat

 

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energie besparen of energie opwekken? Of woont u in het buitengebied en heeft u nog een propaangasinstallatie? Heeft u vragen over de financiering van duurzame maatregelen?

Kom dan op dinsdagavond 22 november naar de informatieavond in het dorpshuis Angeren aan de Emmastraat voor gratis informatie en advies.

De energielasten nemen voor veel huishoudens jaarlijks toe. Door te investeren in duurzame maatregelen kunt u deze energielasten fors verlagen. Daarnaast zorgt het voor een gezond binnenklimaat en een verhoogd wooncomfort. Ook het energielabel van de woning wordt verbeterd, met als gevolg dat de woning waardevast blijft of zelfs in waarde zal stijgen.

Tijdens de informatieavond wordt men geïnformeerd over nieuwe subsidiemogelijkheden. Lokale vakspecialisten vertellen alles over de mogelijkheden van zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, isolatie en pelletkachels/ketels in uw persoonlijke situatie. Woont u in het buitengebied? Het vervangen van uw propaangasinstallatie door bijvoorbeeld een biomassaketel is financieel een zeer aantrekkelijke investering.

Aanmelden is niet verplicht, maar in verband met de koffie wel handig. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..