Onder het motto 'voordelig en goed verlicht de winter in!' organiseert Lingewaard Energie op 12 oktober om 19:30 een informatie-avond in de Veldschuur in Bemmel over LED-verlichting.


De winter komt er weer aan, een periode dat bij ons de lamp vaker zal branden. De gloeilamp mag niet meer, is uit! 95% van de energie die deze lamp gebruikt wordt omgezet in warmte en slechts 5% in licht. Bij de LED-lamp wordt 40% van de energie omgezet in licht. Ook gaat de gewone gloeilamp minder lang mee. Na ca. 1.000 branduren is de lamp op terwijl een LED-lamp meer dan 20.000 branduren meegaat.
Dat klinkt heel aantrekkelijk! Maar waar moet je op letten?

Lingewaard Energie organiseert een aantal thema-avonden over energiebesparing, duurzame energie en nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Op donderdag 12 oktober in de Veldschuur in Bemmel wordt informatie gegeven over LED-verlichting. Wat is LED? Wat kan ik met LED? Wat zijn de voordelen? Waar moet ik op letten?

Wilt u meer informatie over de LED-lamp, heeft u vragen, bezoek dan onze interactieve informatieavond op donderdag 12 oktober in De Veldschuur aan de Sportlaan in Bemmel.
De avond begint om 19.30 uur, de schuur is open om 19.00 uur.

Voor leden van Lingewaard Energie is de toegang gratis, andere geïnteresseerden betalen € 5,- entree.