Dinsdag 12 maart 19:30 uur in 'de Kuul', Wagenweg 12e, Huissen

"Wat te doen met mijn CV-ketel ?"  Deze vraag leeft onder veel bewoners van Lingewaard. Lingewaard Energie organiseert daarom op 12 maart een Thema-avond met dit onderwerp.

Lingewaard Energie heeft inspirerende sprekers uitgenodigd voor de avond :

  • De heer Bekkenkamp van Pluimers Isolatie BV. Door beter te isoleren verminderen we de warmtevraag en het energieverbruik.
  • De heer van Dijk van Remeha. Hoe kunnen we nu en in de toekomst ons huis verwarmen ?
  • De heer Albers van van de Ree en partners Financiële Diensten. Hoe financieren we energiebesparende maatregelen en aanpassingen ?

De sprekers sluiten aan bij de belangrijkste stappen van de energietransitie, minder energie verbruiken en duurzaam opwekken.

De heer Bekkenkamp van Pluimers isolatie gaat ons meenemen in de mogelijkheden van isolatie. Met het isoleren van de woning wordt energie bespaard en gaat het comfort van de woning omhoog. Bijkomend voordeel is dat de energierekening omlaag gaat. Waardoor op den duur men geld overhoudt.


Naast isoleren is de manier van het huis verwarmen van belang. Hiervoor hebben we de heer Van Dijk van Remeha uitgenodigd die ons kan aangeven welke mogelijkheden hiervoor zijn. Voor nu en voor in de toekomst. Want dat is de vraag die beantwoord gaat worden: "Wat te de doen met mijn CV-ketel".


Ter afsluiting zal de heer van de Albers vertellen over de mogelijkheden om energiebesparende maatregelen en andere aanpassingen aan de woning te financieren.

Lingewaard Energie ziet u graag 12 maart In 'de Kuul' in Huissen. Inloop 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur. Voor koffie/thee wordt gezorgd.