Voor inwoners van Lingewaard zijn dit jaar extra mogelijkheden om energie te besparen. Samen met het Energieloket Lingewaard, voert de gemeente verschillende activiteiten uit.    

Praten met Energieambassadeurs  Energieambassadeurs helpen mensen met energie besparen in hun huis. De gemeente zoekt mensen die dit leuk vinden om te doen. Meer informatie is te vinden op de site van het Energieloket.

De Energiebus rijdt door Lingewaard  De Energiebus gaat naar de dorpen en wijken met informatie over energiebesparen. Bewoners kunnen in gesprek met de ambassadeurs en adviseurs van het Energieloket. In de Energiebus krijg je advies op maat. Om thuis aan de slag te kunnen, krijg je een bespaarpakket.

Grip op je energiegebruik  Mensen met een slimme meter kunnen zich aanmelden om te kijken wat je aan energie en gas gebruikt. Dit laat je direct weten wat het verbruik is van apparaten in je huis. Zo gaat je energiegebruik omlaag en dus je energierekening.

Energieactie in de Zilverkamp  De Zilverkamp is onze wijk van de toekomst. Woningeigenaren in de Zilverkamp krijgen de mogelijkheid om verdere stappen te zetten om hun huis te verduurzamen. 

Je kan veel energie besparen met kleine aanpassingen in huis. Dit levert elke maand een lagere energierekening op. Energie besparen helpt mee aan een betere toekomst voor onze (klein)kinderen. Mensen kunnen hun vragen stellen bij het Energieloket. Energiecoöperatie Lingewaard Energie en adviesbureau Avalon organiseren samen het Energieloket. Kijk voor meer informatie op www.energieloketlingewaard.nl