Het Energieloket Lingewaard: Eerste hulp bij energiebesparing

Wil je je woning verduurzamen? Het Energieloket Lingewaard biedt ‘eerste hulp bij energiebesparing’. Ze zijn het startpunt voor al je vragen over zonnepanelen, isolatie, subsidie, financiering en meer! Ze adviseren gratis en onafhankelijk via hun website en bij het loket in Huissen en Doornenburg.

Kom eens langs

Je bent van harte welkom bij de inloopmiddagen. Twee keer per maand opent het loket haar deuren in Huissen en eens per maand in Doornenburg. Je kunt terecht bij de adviseurs voor alle vragen rondom de verduurzaming van je woning. Het loket is ook bereikbaar per mail of je kunt een terugbelverzoek achterlaten.

Laat je inspireren

Op de website lees je meer over de mogelijkheden en subsidies rondom verduurzaming. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en lees verhalen van Lingewaarders die al zijn begonnen met besparen. Er is ook een overzicht van (lokale) bedrijven die je kunnen helpen bij de uitvoering.

Het Energieloket Lingewaard is een initiatief van de gemeente Lingewaard en is mede-gefinancierd door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Zowel het fysieke als het online loket wordt uitgevoerd door Lingewaard Energie in samenwerking met Avalon Advies. 

 

Deel deze pagina via

« Naar het overzicht

© 2024 Lingewaard Energie | Website door ovkwebdesign.nl